7.2.2015

PUOLIKAS PRELI-PÄIVÄ PÄÄTTYI PEPEEN

Koska ehdin jo luvata My Day-tyyppisen postauksen tulon, en enää kehtaa jättää sitä julkaisematta, vaikka se jäikin puoleenväliin. Nautinto Pepe-lakun syötyä löi varmaan tajun kankaalle tai jotain, mutta kuvia ei enää puoli yhden jälkeen kameraan ilmestynyt. Ei enää sen jälkeen, kun laku oli vain käärepaperi divaanilla. Jokatapauksessa! Tässä katsaus puolikkaaseen perjantai-päivääni! :-)


05:30 Poikaystäväni herää aamuvuoroonsa. Herätysääni herättää myös minut, mutta päätän jatkaa untani vielä hetken aikaa.

05:45 Uneksimisesta ei lopulta enää hirveästi mitään tule, joten päätän nousta kerrankin aikaisin, jotta laittautumisen lisäksi ehdin syömään kerrankin ravitsevan aamupalan, jonka avuin selviytyisin matematiikan premiliäärikokeesta. Lukeminen on yliarvostettua, ruoka kannattelee.


06:20 Meikkaamisen jälkeen olen valmis ruokailemaan. Aamupalaksi valikoituu rieskaa sekä luonnonjogurttia myslin kera. Ei yksi rieska riitä mihinkään. Syön vielä toisenkin.

06:35 Täytettyäni mahassani olleen ammottavan aukon tiskailen astiat ja jatkan laittautumistani. Seuraavaksi luvassa on vaatetuksen valinta ja hiusten laitto. 


06:55 Pakko kuunnella hieman musiikkia, joka saa mieleni virittymään oikeaan, rauhoittuneeseen moodiin aamun "koitosta" ajatellen. Jännittää hirvittävästi! Täytyy kanavoida tunteet, johonkin järkevämpään kuin turhaan paniikkiin. Ensimmäisen kappaleen valinta on varsinainen yllätys, eikö?


 07:19 Kamala kiire bussipysäkille. Entä, jos myöhästynkin bussista?

07:29 Onkohan bussi mennyt jo? Joudunko tosissaan kävelemään? Ei se nyt varsinaisesti ongelma olisi, mutta tänäaamuna laiskottaa. 

07:31 Ihmisiä täynnä oleva bussi hurauttaa pysäkille. Ojennan kuskille rahat ja pohdin pitäisikö minunkin ostaa bussikortti. Onkohan saatavilla sellaista korttia, jolla voisin matkustaa niin paikallisliikenteessä kuin maakunnan sisälläkin? Täytynee ottaa selvää.

07:50 Lukiolla. Odotan mahdollisesti myöhässä olevaa ystävääni, jonka kanssa meidän kuuluu kulkeutua kokeeseen. 

08:00 Ystävä saapuu ja suuntaamme kohti juhlasalia, jossa kokeen on määrä alkaa pikimiten. 

08:02-10:47 Raapustusta, laskemista, tuskastumista, odotusta ja lopulta vihdoin myös VAPAUTUSTA.


11:25 Preliminäärikokeen tuskainen jännitys ja paineet ohi. Palkitsen itseni Lounashetken kana-tacosalaatilla, joka on ehkä vaatimattomasti maailman paras "valmisateria". Cheddar-juuston täyteläisen maun kohdatessa kanan täydellisen mausteisuuden, pehmeän makuiset maissinjyvät, raikkaan salaatin ja kurkun sekä taco-muruset, suussani on käynnissä THE makujen sinfonia. Rakkautta. Puhdasta rakkautta.

11:30 Salaattinautinnon keskellä päätän katsoa hieman Youtuben videotarjontaa. Uusia latauksia tilaamiltani kanavilta. Mahtavaa!

11:40 Salaatti on poissa. Videot on katsottu. Ulkona on täydellinen sää. Mitä tekisinkään seuraavaksi? Lähtisinkö kävelylle aurinkoon? Ei, heittäydyn lösöttämään sohvalle.

11:45 Eilenhän näkyi Voice Of Finland! Mitäpä jos katsoisin tähän väliin sen?


11:50 Voice Of Finland käyntiin ja Pepe-lakua poskeen. Olisikohan jännittävää olla itse laulamassa nimekkäille tähtivalmentajille? Olisikohan minusta siihen?


Se siitä My day-postauksesta. Ehkä vielä joskus saan aikaan kuvata todella sen KOKONAISEN päivän!

4 kommenttia:

  1. Kerää rohkeutta ja lähde joskus kokeilemaan Voice of Finlandiin! Jännittäväähän se varmasti on, mutta mikä ei tapa se vahvistaa. 😄

    VastaaPoista
  2. Kyllä Reettuli lähet sinne! Mä tulisin kannustaa sua paikan päälle! Millos lähetää? ^_^

    VastaaPoista